Win de kinderfeesttafel uit jouw dromen én een professionele fotoshoot met je gezin (wedstrijd heel de maand april 2021)

Ook de Gezinsbond - die trouwens dit jaar 100 jaar bestaat - steunt graag deze gezinsvriendelijk actie om gezinnen terug samen te brengen rond de tafel. Alvast een leuke activiteit om je kids aan het werk te zetten tijdens de aankomende #paaspauze

Locatie

Mechelen 2800 Thuisstraat bij jou thuis

Hoe gaat het in zijn werk?
Vul het formulier in om je kandidaat te stellen voor onze wedstrijd. Zodra wij het formulier ontvangen krijg jij een mailtje met daarin enkele richtlijnen en een voorbeeld van een tafel die jij mag omtoveren tot jouw droomtafel. Je krijgt de mail maar 1 keer, maar je mag deelnemen met zoveel kinderen als je wil.

Laat een volwassene wat uitleg schrijven bij je tekening en stuur je ontwerp voor 1 mei 2021 op. Met een volwaardige jury van specialisten en kinderen kiezen we de winnende ontwerpen en op 15 mei - dag van het gezin - maken we de winnaar bekend.

Als Gezinsbond zijn we blij met het partnership met Table in a Box.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten